185 týmů, 8 národů

Další edice PFC SPRING bude opět ve velkém stylu. V posledních dnech, hodinách a minutách opět kouzlo PFC přitáhlo řadu aspirantů na zisk trofejí.

Celkově se můžeme těšit na 185 týmů z celkově 8 národů. Kromě toho nejlepšího, co nabízí Česko, přivítá jarní Praha i týmy ze Švédska, Lotyšska, Slovinska, Polska, Slovenska, Ukrajiny a Německa. Je tedy jasné, že o pohledné akce a vypjaté momenty nebude nouze.

V momentech, kdy v hlavním městě bude zrovna finišovat základní skupina A hokejového mistrovství světa, se naplno rozjede další významný milník florbalových palubovek. Ve třech dnech bude odehráno více než 500 zápasů a ti nejlepší si odnesou ocenění pro nové vítěze PFC SPRING. Kromě velkého PFC se opět upřeně díváme směrem k PFC MINI, které bude opět na jaře odehráno v okolí Kobylis. PFC MINI je již nedílnou součástí jakéhokoliv turnaje pod hlavičkou PFC.

K finální účasti se vyjádřil ředitel turnaje Martin Forman: “Máme opravdu velikou radost, že se nakonec podařilo na turnaj přihlásilo tolik týmů a navíc z tolika států. Je to naším dlouhodobým cílem přilákat, co nejvíce zahraničních týmů a těší nás, že se začínají objevovat první vlaštovky, které se snad do budoucna ještě rozrostou!”

Turnaj začíná už za necelý měsíc…

Previous
Previous

ROzpis zápasů je venku!

Next
Next

REGISTRACE BĚŽÍ, ŠVÉDSKO/LOTYŠSKO IN