REGISTRACE BĚŽÍ, ŠVÉDSKO/LOTYŠSKO IN

Přesně za dva měsíce 19.5. se dozvíme nové vítěze PFC SPRING 2024. I proto je potřeba připomenout a podívat se, kdo už je v tuto chvíli v osudí a zapojí se do bojů o cenné trofeje. Konec registrací je naplánován na 12. dubna.

S dlouhodobým předstihem počítáme momentálně více jak 80 týmů ze 7 různých národů. Po delší odmlce se na PFC vrací zástupci zemí jako je Švédsko a Lotyšsko. I díky nim, tak tento turnaj opět roste na důležitosti. K nynější situaci se vyjádřil i hlavní organizátor turnaje Martin Forman: “Je skvělé, že se nám opět povedlo přivábit nové týmy ze zahraničí, byl to jeden z hlavních cílů na letošní SPRING a věříme, že se to na kvalitě zápasů projeví. S momentálním počtem týmů jsme v této fázi spokojeni, ale ještě očekáváme nárůst prostřednictvím některých stálic z Česka a Slovenska. Tak jako tak bych chtěl pozvat všechny hráče, trenéry či týmy, které ještě polemizují o jejich účasti na turnaji, aby letošní SPRING zvážily, protože to bude opět jedinečný zážitek.”

Kromě kvalitních zápasů plně pracujeme na zajištění kvalitního doprovodného programu. Město Praha bude také v době turnaje opravdu jedinečným zážitkem, kde kromě PFC bude probíhat i hokejový svátek v podobě letošního MS. Není tudíž překvapením, že tu bude opravdu jedinečná atmosféra. Chcete-li registrovat svůj tým, tak neváhejte a zapojte přes subsekci “Registrace”

Těšíme se na vás.

Tým PFC

Previous
Previous

185 týmů, 8 národů

Next
Next

REGISTRACE NA SPRING OTEVŘENA